marți , septembrie 26 2023
Home / Sanatate / Analize Medicale Brasov

Analize Medicale Brasov

Analize Medicale Brasov

Sunteti in cautarea unor Analize Medicale Brasov? Indiferent ca aveti deja simptome sau nu. Sau daca ati fost la un medic care v-a prescris anumite analize. Realizarea unor analize periodice este cruciala. Prin analizele de rutina, pot fi identificate afectiuni in menifestarea incipienta. Atunci cand tratamentul este mai usor si mai rapid. Dvs cand v-ati facut ultima data analizele?

Principalele analize recomandate de spicialistii din Romania

Analize Medicale BrasovAtunci cand vine vorba de sanatate, nu trebuie sa evitati analizele medicale. Porgramandu-va din timp la Analize Medicale Brasov, veti putea beneficia de rezultate mai rapide si mai precise. La noi gasiti zeci de tipuri de analize, printre care: Hemoleucograma completa, Hemocultura, Markerii inflamatori si Glicemia. Aceste analize sunt extrem de importante. Haideti sa vedem la ce ajuta ele!

  • Hemoleucograma completa – este o analiza de sange care vizeaza celulele din sistemul nostru sanguin. In timpul analizei sa va inspecta numarul si volumul de celule din recolta pacientului. Celulele albe si rosii, trombocitele si electrocitele sunt doar cateva din celulele care vor fi analizate. Prin aceasta analiza se pot aduce la iveala afectiuni ca anemia sau leucemia.
  • Hemocultura – aceatsa nu este o analiza foarte des intalnita. De obicei, aceasta analiza se recomanda in timpul spitalizarii. Ea vizeaza identificarea eventualelor bacterii patogene si fungi din sange.
  • Markerii inflamatori – acesti markeri sunt importanti in gasirea inflamatiilor din diferite parti ale corpului. Acestia includ analize ca: VSH, Fib si PCR/CRP.
  • Glicemia – este o analiza extrem de comuna. Aceasta se gaseste pe orice recomandare de analize medicale. Ea are ca scop identificarea concentratiei de zahar din sange. Ajutand, astfel, la identificarea diabetului zaharat. Printre multe alte afectiuni.

Analize Medicale Brasov

Indiferent ca suferiti de o afectiune sau doriti sa va asigurati ca sunbteti sanatosi, faceti-va analize mdicale periodice. Programati-va din timp si bucurati-va de rezultate rapide, dar si foarte precise.

Check Also

Ortodontie Brasov

Ortodontie Brasov

La ce ajuta specialistii in ortodontie Brasov? Medicii dentisti sunt specializati in diverse ramuri ale …

Close