sâmbătă , aprilie 13 2024
Home / Servicii / Analiza Seo

Analiza Seo

Analiza Seo

Analiza Seo este un serviciu pe care nu il ofera oricine. Deoarece o analiza de acest tip necesita cunostinte vaste, precum si investii in anumite programe care fac asemenea analize. Astfel, va va fi extrem de greu sa gasiti o alta agentie, in afara de aceasta, pentru a va analiza site-ul din punct de vedere SEO.

Analiza SeoAceasta analiza este extrem de importanta. Nu doar atunci cand site-ul dvs a fost optimizat necorespunzator sau nu se indexeaza. Ci si atunci cand sunteti la inceput de drum cu un site nou construit. Aceasta analiza include Servicii SEO extrem de utile pentru site-ul dvs.

Preintre aceste servicii se numara research de cuvinte cheie. Acest research va identifica toate cuvintele cheie puternice si cu concurenta mai redusa. Expertii nostri va vor furniza 5, 7 sau chiar 10 cuvinte cheie (depinde de pachetul SEO ales). Va vor oferi cuvintele cheie descrescatoare ca eficienta. Iar aceasta eficienta se va calcula prin compararea numarului de cautari si a concurentei. Cu cat un cuvant cheie are mai multe cautari si mai putina concurenta, cu atat este mai eficient.

Dar aceasta analiza este vitala si pentru a identifica punctele slabe ale site-ului dvs din punct de vedere SEO. Aflandu-se altfel toate paginile care s-au indexat necorespunzator.

Check Also

Angajari Studio Videochat

Angajari Studio Videochat

Motive pentru a aplica pentru angajari studio videochat Majoritatea domnisoarelor s-au gandit cel putin odata …

Close