joi , martie 30 2023
Home / Casa si Gradina / Autorizare ISU Brasov

Autorizare ISU Brasov

Cand este si cand nu este necesara o autorizare ISU Brasov?

Dupa episodul tragic de la clubul Colectiv de acum cativa ani, ISU a inceput controalele dorind sa afle cine detine si cine nu detine aviz si autorizare ISU Brasov. Nu doar in orasul si in judetul Brasov au fost efectuate controale in acest sens, ci pe tot teritoriul Romaniei. Cei care au fost descoperiti fara aceste documente emise de catre ISU, au suferit sanctiuni drastice.

Autorizare ISU BrasovIn aceste conditii, multe persoane se intreaba care sunt situatiile in care este necesara autorizatia ISU. Sau, care sunt situatiile in care nu trebuie obtinuta aceasta autorizatie. Mai multe detalii cu privire la acest subiect, puteti afla citind cu atentie articolul, pana la final.

Cine are nevoie de autorizare ISU Brasov?

Asadar, o autorizatie sau autorizare ISU este deosebit de importanta in multe situatii. Putem spune ca reprezinta in cazurile urmatoare, cu adevarat o necesitate. Sa vedem asadar despre ce este vorba!

Autorizatia ISU este necesara pentru:

  • Cladirile inalte dar si pentru cele foarte inalte.
  • Lacasuri de cult dar si spatiile de cazare aferente.
  • Sediile publice care au suprafata de cel putin 600 de metri patrati, sau mai mare.
  • Centre de agrement.
  • Gari, autogari si aerogari.
  • Cladiri agroindustriale si cladiri agrozootehnice care au o suprafata cel putin egala cu 600 de metri patrati (exista si cateva excepitii).
  • Spatii pentru depozitare si spatii pentru productie, indiferent de ce se depoziteaza sau de ce se produce in respectivele spatii.
  • Constructii sau amenajari sportive.
  • Constructiile sau sistemele sau instalatiile statiilor publice de distributie a carburantilor.

Acestea sunt asadar, cateva doar dintre situatiile in care o autorizare ISU Brasov este necesara. Exista insa si situatii in care acest document nu este necesar. Va prezentam pe scurt cateva exemple foarte interesante si importante in acelasi timp:

Cladirile care au aria desfasurata ma mica de 600 mp sau daca au destinatie de transport, comert si productie, nu necesita autorizatie de securitate la incendiu.

Cladirile cu aria desfasurata si mai mica de 600 mp nu necesita de asemenea obtinerea autorizatiei de securitate la incendiu.

Amenajarile sportive cu capacitatea mai mica de 200 de locuri in interior, pe scaune, sau cele din aer liber care au o capacitate mai mica de 1000 de locuri. Nici aici nu este nevoie de o autorizare ISU Brasov.

Cladirile cu aria desfasurata mai mica de 600 mp cu destinatie de birouri, asigurari, financiar – bancar sau burse sau construite cu destinatia de tip centru de agrement, nu necesita autorizare ISU.

Nu este nevoie de autorizare ISU nici pentru cladirile cu suprafata de 200 mp aflate in cadrul cladirilor sau a spatiilor aflate in cladiri, care au alimentatia publica drept activitate.

Concluzie

In concluzie, lucrurile sunt mult mai simple decat par. Exista diverse tipuri de cladiri care au nevoie de o autorizare ISU. Exista de asemenea si foarte multe cladiri care nu necesita o investitie.

Totul depinde foarte mult de fiecare persoana sau afacere si de nevoile fiecaruia. Cei carora bugetul le permite, ar putea sa ceara ajutor. Ar putea plati o firma de specialitate pentru a le obtine cat mai repede posibil autorizatia de la ISU. O firma de specialitate se ocupa de absolut tot, de la intocmirea dosarului si pana la eliberarea autorizarii.

Exista si posibilitatea de a obtine pe cont propriu autorizatia. Cu siguranta insa, este nevoie de mult timp si de multa rabdare.

Check Also

Montaj Faianta Brasov

Montaj Faianta Brasov

In ce constau serviciile de montaj faianta Brasov de calitate? Alegerea serviciilor de montaj faianta …

Close