miercuri , septembrie 27 2023
Home / Servicii / Condus Defensiv

Condus Defensiv

Condus defensiv

Ar fi bine sa aveti in vedere modalitatile de Condus Defensiv. Veti vedea ca veti avea de castigat. Multe dintre accidentele rutiere au loc datorita soferilor. Ei au un stil de condus imprudent. De asemenea, viteza este neadaptata la conditiile de drum. Un alt motiv al aparitiei accidentelor este neacordarea prioritatii, dar si depasirea neregulamentara.

Este astfel foarte important sa tineti cont de normele de condus defensiv. Avand aceste lucruri in vedere, veti avea de castigat.

Condus DefensivCondus defensiv

In primul rand, ar trebui sa va examinati cu atentie masina. Este important sa faceti acest lucru inainte de orice drum. Puteti verifica rotile masinii, dar si luminile. Nu uitati sa verificati si nivelul uleiului masinii. Ar trebui sa dati si o tura cu masina inainte de a pleca din localitate. Procedand astfel, veti vedea daca totul este in regula.

Instructorii nostri de Condus Defensiv va recomanda sa nu uitati de centura. Acest aspect este unul foarte important. Centura ar trebui pusa mereu, indiferent de distanta parcursa. Chiar si persoanele din spate trebuie sa-si puna centura de siguranta. Un accident chiar si la o viteza de 60 km/h va poate aduce probleme grave de sanatate. Ar fi bine ca atunci cand sofati sa fiti mereu cat mai vizibili. Puteti face acest lucru tinand luminile de intalnire aprinse. De asemenea, nu uitati sa va semnalizati intentiiile. Nu ezitati sa va semnalizati intentiile, chiar si atunci cand aveti de-a face cu pietoni.

Condus defensiv

Este foarte important sa va concentrati doar pe sofat. Nu ar trebui sa faceti alte lucruri atunci cand sofati. Trebuie sa fiti mereu atenti atunci cand conduceti o masina. Un alt lucru de care sa tineti cont este sa fiti cat mai calmi. Nu ar trebui sa raspundeti niciodata provocarilor din trafic. Nu incercati sa educati soferii sicanandu-i in trafic. Condusul nervos va duce la ambuteiaje.

Condus Defensiv – Ar fi bine sa va asigurati in oglinzi la maximum 10 secunde. Vetificati mereu toate oglinzile si veti putea actiona in caz de urgenta. In intersectii este importanat reducerea vitezei. Obisnuiti-va sa nu treceti pe galben. Multe dintre accidente au loc datorita vitezei din intersectii. Aveti in vedere aceste aspecte.

Check Also

Angajari Studio Videochat

Angajari Studio Videochat

Motive pentru a aplica pentru angajari studio videochat Majoritatea domnisoarelor s-au gandit cel putin odata …

Close