miercuri , septembrie 27 2023
Home / Servicii / Epilare Definitiva

Epilare Definitiva

De ce as alege o epilare definitiva cu laser si nu cu ceara?

Pentru eliminarea firelor de par de pe suprafata corpului, metoda de epilare definitiva cu laser este mult mai eficienta decat epilarea cu ceara. Care sunt motivele si de ce trebuie sa urmati un astfel de tratament corporal, puteti afla pe scurt in cele ce urmeaza.

Este dureroasa o epilare definitiva?

Toate femeile care au experimentat pana la momentul actual epilarea cu ceara, au avut parte de clipe de cosmar. Au simtit o durere de nedescris in zona tratata, mai ales atunci cand se epilau in zona inghinala.

Au avut de asemenea parte de o piele iritata si sensibila ulterior epilarii, si cu siguranta timp de cateva zile nu s-au simtit confortabil. Apoi, firele de par au inceput sa reapara, si deja se pregateau sufleteste pentru urmatoarea epilare, care era la fel de dureroasa si de neplacuta.

Epilare DefinitivaEpilarea definitiva cu laser insa, este o procedura mult mai eficienta in conditiile in care nu este dureroasa. Cand spunem ca nu este dureroasa inseamna ca persoanele care au beneficiat de aceasta procedura nu au resimtit nici durere si nici disconfort, nu le-a fost iritata pielea.

In plus, nici macar senzatia de mancarime a pielii in zona tratata nu se resimte dupa procedura de epilare cu laser. Din acest motiv, foarte multe persoane se felicita ca au ales sa scape in acest mod de firele nedorite de par.

Un alt aspect foarte important care merita sa fie luat in considerare este ca, acest tratament corporal poate fi aplicat atat persoanelor care au pielea sensibila cat si celor care nu au pielea sensibila. Poate fi un tratament perfect indiferent de nuanta pielii si a tenului.

Acest tratament corporal ofera rezultate spectaculase?

Daca optati pentru o epilare definitiva, va puteti bucura de rezultate absolut spectaculoase. De exemplu, timp de 15 ani nu va mai trebui sa va epilati, insa dupa finalizarea tratamentului va trebui sa treceti odata pe an pe la salon pentru o sedinta de intretinere.

In plus, pielea va fi catifelata in toti acesti ani si va veti simti de minune. Plus de asta, veti face si economii semnificative in ceea ce priveste banii.

Check Also

Angajari Studio Videochat

Angajari Studio Videochat

Motive pentru a aplica pentru angajari studio videochat Majoritatea domnisoarelor s-au gandit cel putin odata …

Close