miercuri , septembrie 27 2023
Home / Servicii / Pizza Brasov

Pizza Brasov

Pizza Brasov

Cu siguranta ca o Pizza Brasov buna este pe placul vostru. Acest fel de mancare este apreciat in toata lumea. El este recunoscut pe toata planeta si de multe ori se spune despre acest fel de mancare ca a devenit un tip de fast food. Desi in multe locuri din lume, pizza este considerata fast food, in Italia ea este un fel de mancare indragita. Inca s-a mai pastrat felul traditional de gatire al acestui preparat. Pentru italieni, pizza este o mancare sanatoasa si apetisanta.

Pizza Brasov

Pizza BrasovPizza a aparut dupa secolul al XVI-lea, ea devenind rapid un fel de mancare apreciat. Inainte de acest fel de mancare, foccacia era cel mai apreciat fel. Acest fel de mancare este o alta specialitate italieneasca sub forma unei paini turtite. Aceasta paine este servita in mod traditional cu diverse topping-uri. De obicei ea se condimenteaza cu plante aromatice pentru a-i imbunatati gustul. Focaccia se servea chiar si in Grecia Antica, cu ierburi ceapa sau usturoi.

Imediat dupa descoperirea Americii, focaccia s-a transformat destul de mult. Odata cu venirea rosiilor in Europa, acest fel de mancare a inceput sa fie cunoscut. Persoanele din zonele sarace din Napoli consumau de obicei paine cu rosii. Acesta a fost un motiv pentru care acest fel de mancare nu a fost adoptat atat de rapid. Pe masura ce a trecut timpul si au aparut mai multe topping-uri, Pizza Brasov a inceput sa fie mai populara.

Pizza Brasov

Cel mai cunoscut si apreciat tip de pizza este Margherita. Ea a fost creata inca din 1889, aceasta ilustrand steagul italiei, respectiv rosul, albul si verdele. Se spune ca reginei Margherita i-ar fi placut mult mancarea aceasta. Datorita acestui lucru, ea s-a decis sa-i puna numele ei. O alta pizza la fel de celebra este Marinara.

Se spune despre aceasta pizza ca era pregatita de nevestele marinarilor care se intorceau acasa. Aceasta pizza este mai usoara, blatul ei fiind acoperit cu rosii, usturoi, organo si ulei de masline. Pe masura ce a trecut timpul, Pizza Brasov a inceput sa fie indragita de mai multe popoare, ea devenind un fel principal.

Check Also

Angajari Studio Videochat

Angajari Studio Videochat

Motive pentru a aplica pentru angajari studio videochat Majoritatea domnisoarelor s-au gandit cel putin odata …

Close