miercuri , septembrie 27 2023
Home / Servicii / Pret Creare Site

Pret Creare Site

Pret Creare Site

Multe persoane sunt interesate de un Pret Creare Site bun. Trebuie sa stiti ca un pret poate fi stabilit in functie de mai multe lucruri. Exista mai multe costuri pe care ar trebui sa le aveti in vedere. Un prim astfel de cost este cel cu domeniul. Domeniul „.ro” este cel mai comun la noi in tara. Pretul unui astfel de domeniu este cam de 50 de euro. La un astfel de pret, puteti achizitiona un domeniu „.ro” pe viata.

Domeniul „.com” este in general mai ieftin. Cu doar 10 euro puteti achizitiona un astfel de domeniu. Ar fi indicat sa alegeti un domeniu „.ro” petru piata din Romania. Daca taget-ati piata globala, un domeniu „.com” este mult mai indicat. Orice alt tip de domeniu poate influenta negativ cautarile.

Pret Creare SitePret creare site

Hostingul este un alt serviciu necesar care rareori este inclus in Pret Creare Site. Ar fi indicat sa alegeti o firma de hosting profesionista. Alegeti aceasta firma in functie de nevoile voastre. Trebuie sa va ganditi care va fi pachetul pe care il veti alege. In functie de acest pachet, veti sti care este decizia voastra. Pretul website-ului in sine poate varia destul de mult. De la o simpla „carte de vizita online”, pana la un magazin online, pretul variaza destul de mult. Pentru un website de prezentare, va trebui sa platiti in jur de 500 -2000 de euro. Pretul acesta este influentat si de optimizarea SEO.

Joomla, WordPress sau Drupal sunt cele mai economice optiuni pentru voi. Pe aceste platforme veti gasi si niste tamplate-uri destul de atragatoare.

Pret creare site

Pentru un magazin online puteti folosi PrestaShop, OpenCart sau Magneto. In general, pretul crearii unui astfel de website variaza destul de mult. Veti gasi astfel preturi de la 900 de euro in sus. Va conta destul de mult si numarul de produse adaugate. Va trebui sa va ganditi daca magazinul vostru va avea 20 de produse sau 20.000 de produse.
Tinand cont de aceste lucruri, veti sti cam cat va va costa un site realizat asa cum va doriti. Acest pret va creste sau va scadea in functie de cerintele voastre.

Check Also

Angajari Studio Videochat

Angajari Studio Videochat

Motive pentru a aplica pentru angajari studio videochat Majoritatea domnisoarelor s-au gandit cel putin odata …

Close