marți , septembrie 26 2023
Home / Sport si Recreatie / Tabara Ski

Tabara Ski

De ce sa alegi o Tabara Ski copilului tau?

Tabara Ski este un sport pentru copii. Varsta ideala a unui copil de a lua cursuri de ski este de patru ani. Abia la aceasta varsta organismul lui este pregatit pentru sport. Trebuie observat cu atentie nivelul lui de motricitate. Perioada de acomodare a copiilor este rapida. Nu este necesara supravegherea parintilor. Tabara trebuie sa ofere conditiile necesare, si anume: atentia sporita a instructorilor, partii special amenajate pentru copii. Instructorii trebuie sa fie pregatiti ca si cum ar fii mentorii unei scoli de ski. Instructorii de ski se numesc monitori.

Acestia tin cursuri zilnice de ski cu cei mici de minimum patru ore. Copii deprind abilitati comune, cand lectiile se desfasoara in grup. Ei invata unul de la altul. Se incurajeaza unul pe celalalt. Comportamentul copiilor, disciplina acestora pe partia de ski sunt esentiale.

Tabara Ski

Tabara SkiSchiatul intra in categoria sporturilor cu un nivel de risc ridicat. Trebuie studiata prognoza meteo. Este obligatoriu ca cei mici sa fie strict supravegheati in permanenta de monitori specializati. O atentie deosebita trebuie acordata echipamentelor de ski. Acestea trebuie sa fie de cea mai buna calitate. Tabara Ski este o componenta a vietii sanatoase. Cursurile de ski le dau copiilor curaj, stapanire de sine, adaptare la diverse situatii care pentru varsta lor pot parea periculoase. Acestia sunt pusi in situatia de a lua decizii rapide singuri, sunt momente in care sunt nevoiti sa se descurce singuri. Acest sport dezvolta musculatura organismului copiilor.

Tabara Ski

Cursurile de ski pot alterna intre o saptamana si doua saptamani. Pentru cei mici este preferabil ca un curs sa dureze o saptamana. Cinci zile se desfasoara zilnic cursuri de cate patru ore pe zi, iar doua zile sunt pentru relaxare. La Tabara Ski pot porticipa cel mult 12 copii odata.

Instructorii ii invata prima data importanta, componenta si corecta folosire a echipamentului necesar practicarii acestui sport. Apoi copii invata pas cu pas, din punct de vedere tehnic, ce trebuie sa faca sa stie sa schieze. Fac inclusiv sarituri pe schiuri. Astfel copii devin activi, sportul face parte din viata lor, devin motivati. Sportul devine astfel pentru cei mici o parte a vietii cotidiene.

Check Also

Carp Boilie

Carp Boilie

Carp Boilie Alegeti un Carp Boilie ideal mereu. Veti vedea ca un astfel de produs …

Close