marți , septembrie 26 2023
Home / Casa si Gradina / Servicii DDD

Servicii DDD

Tot ce trebuie sa stii despre servicii ddd

In mod evident, toata lumea a auzit cel putin odata in viata discutandu-se despre servicii ddd. Si mai interesant este faptul ca foarte multe persoane au avut nevoie de aceste servicii.

In randurile care urmeaza vom discuta despre serviciile ddd. Vom vedea care sunt acestea, ce rol au si cum pot fi utile pentru toata lumea, de la persoane fizice la persoane juridice. Cu siguranta este indicat sa cititi articolul pana la final, pentru a sti cand aveti si dvs. nevoie de astfel de servicii.

Ce sunt aceste servicii ddd?

Primul lucru pe care trebuie sa il cunoasteti cand auziti despre serviciile ddd, este ca acestea sunt dezinfectia, dezinsectia si deratizarea. De aici vin ddd. In continuare va prezentam cateva informatii utile si interesante despre fiecare dintre aceste servicii in parte.

Servicii DDDDezinsectia, dezinfectia si deratizarea sunt procese deosebit de importante deoarece au scopul de a mentine un mediu sanatos si sigur atat pentru oameni, cat si pentru animale. Acestea sunt proceduri efectuate pentru controlul daunatorilor care se pot dezvolta in orice spatiu.

Putem avea daunatori de la case si birouri, in spatiile publice, cum ar fi parcurile si gradinile, in depozite si hale industriale, in domeniul HORECA, iar exemplele pot continua.

1. Dezinsectia

Asadar, unul dintre aceste servicii ddd este dezinsectia. Aceasta procedura are ca scop liminarea si prevenirea prezentei insectelor, cum ar fi tantarii, mustele, capusele, moliile, puricii si gandacii, etc.

Este important sa se opteze pentru dezinsectie cand se observa prezenta insectelor care sunt o foarte mare sursa de disconfort. Ba chiar mai mult, se stie despre insecte ca pot si transmite boli periculoase, precum malarie, febra galbena sau boala Lyme.

Deci, este cat se poate de evident faptul ca dezinsectia este cruciala pentru reducerea riscului de imbolnavire, pentru a proteja sanatatea publica si pentru a spori confortul.

2. Dezinfectia

Dezifectia este procesul care are ca scop decontaminarea suprafetelor si eliminarea microorganismelor patogene (eliminarea microbilor) cu exceptia sporilor bacterieni. Exista diferite metode de dezinfectie, cum ar fi prin utilizarea unor agenti fizici (raze solare, ultraviolete artificiale).

Se poate face dezinfectie si prin folosirea unor agenti chimici, acestia mai sunt cunoscuti si sub denumirea de dezinfectanti. Dezinfectantii actioneaza in doar cateva ore si au proprietati sporidice.

Dezinsectia poate fi partiala sau generala, in functie de zona in care este aplicata. De asemenea, poate fi profilactica (preventiva) sau dezinsectie de necesitate (de atac).

3. Deratizarea

In ceea ce priveste deratizarea, aceasta este o procedura care are scopul de a elimina rozatoarele dintr-un anumit mediu. In Romania, in mod normal, atunci cand vine vorba despre rozatoare, ne gandim la soareci si sobolani (desi exista si alte rozatoare).

Deratizarea reprezinta procedura profesionala care se foloseste pentru eliminarea rozatoarelor, acestea purtand boli pe care le pot transmite oamenilor si animalelor de companie. Se poate face deratizare prin diverse metode.

Rezultatul insa, este acelasi, si anume eliminarea populatiei de rozatoare dintr-un anumit mediu. Se poate face de asemenea deratizare si cu scopul de a preveni o posibila infestare cu soareci sau cu sobolani.

Concluzie

Cand vine vorba despre servicii ddd, lucrurile sunt simple. Acestea sunt serviciile profesionale de dezinsectie, dezinfectie si deratizare. Rolul lor este de a indeparta toti daunatorii, cum ar fi rozatoarele prin deratizare si insectele prin dezinsectie, si de a decontamina suprafete si a elimina microorganismele patogene prin dezinfectie.

Check Also

Statie Asfalt Brasov

Statie Asfalt Brasov

Ce factori influenteaza pretul asfaltarii cu asfalt de la o statie asfalt Brasov? Afaltul fabricat …

Close