marți , septembrie 26 2023
Home / Casa si Gradina / Statie Asfalt Brasov

Statie Asfalt Brasov

Ce factori influenteaza pretul asfaltarii cu asfalt de la o statie asfalt Brasov?

Afaltul fabricat intr-o statie asfalt Brasov este intalnit la tot pasul. Strazile din oras sunt asfaltate cu asfalt care este fabricat intr-o statie de asfaltare Brasov. Toate categoriile de drum sunt construite de asemenea cu asfalt fabricat intr-o statie de asfaltare.

Si cand vine vorba despre efectuarea reparatiilor pe suprafata drumurilor se poate folosi asfalt fabricat de asemenea intr-o statie de asfaltare.

Asfaltul il intalnim si in diverse alte proiecte. Exista antreprenori care isi asfalteaza parcarile, exista persoane fizice care isi asfalteaza curtea pentru o amenajare spectaculoasa. Asfaltul poate fi folosit si in diverse proiecte publice (asfaltarea trotuarelor, piste pentru biciclisti, asfaltarea spatiilor de joaca, etc.).

In randurile care urmeaza, va prezentam care sunt factorii care pot sa influenteze pretul lucrarilor de asfaltare. Daca pentru unul dintre proiectele pe care v-ati propus sa le puneti in aplicare aveti nevoie de asfalt, este recomandat sa cititi pana la final.

Statie asfalt Brasov: Factori care influenteaza pretul asfaltarii

Exista o serie de factori care au o foarte mare importanta in ceea ce priveste stabilirea costurilor pentru lucrarea de asfaltare. Unul dintre cei mai importanti factori care influenteaza intr-o foarte mare masura costurile asfaltarii este reprezentat de dimensiunea suprafetei care trebuie sa fie asfaltata.

Cu cat suprafata care urmeaza sa fie asfaltata este mai mare, cu atat costurile vor fi mai mari, deoarece va fi necesar mai mult asfalt fabricat intr-o statie de asfalt Brasov.

Statie Asfalt BrasovEste logic in aceste conditii ca, atunci cand suprafata care urmeaza sa fie asfaltata este mai mica, este nevoie de mai putin asfalt care este fabricat intr-o statie de afaltare.

Starea actuala a suprafetei care urmeaza sa fie asfatata este un alt factor foarte important. In cazul in care este nevoie de efectuarea lucrarilor de pregatire a suprafetei inainte de turnarea straturilor de asfalt, costurile vor fi mai mari.

Daca insa suprafata este gata asfaltata iar asfaltul adus de la statia de asfalt Brasov poate fi imediat turnat, costurile vor fi reduse. Pregatirea suprafetei de asfaltare este o lucrare care necesita timp si efort, deci este logic sa fie taxata in plus.

Grosimea stratului de asfalt adus de la statia de asfaltare conteaza foarte mult. Cu cat este mai gros stratul de asfalt, cu atat mai mult asfalt este consumat pentru procesul de asfaltare. Deci, cu cat se foloseste mai mult asfalt, cu atat creste pretul lucrarii.

In plus…

Tipul de asfalt ales pentru efectuarea proiectului de asfaltare conteaza foarte mult. Intr-o statie asfalt Brasov poate fi fabricat asfalt de mai multe tipuri. De exemplu, cel mai accesibil din punct de vedere financiar este asfaltul standard.

Se poate cumpara insa si asfalt care este modificat cu polimeri care sunt extrem de utili deoarece imbunatatesc rezistenta la temperaturi extreme si la uzura. Pretul pe metru patrat al acestui tip de asfalt este mai mare decat al asfaltului standard.

Asfaltul poros este de asemenea fabricat intr-o statie de asfalt si are o caracteristica speciala. Acesta ii permite apei sa se scurga prin suprafata sa, fapt datorita caruia este extrem de mic riscul de inundatii si de alunecari de teren. De asemenea, si pretul pe metru patrat al acestui tip de asfalt este mai mare decat al asfaltului standard.

Exista asfalt colorat care poate fi folosit in diverse proiecte de asfaltare. Acest tip de asfalt este pigmentat cu diverse culori pentru a oferi o estetica mai frumoasa acolo unde este aplicat. Cu siguranta insa, si pretul de achizitie al acestui tip de asfalt este mai mare decat al celui standard sau al asfaltului modificat cu polimeri.

Nu in ultimul rand, exista asfalt reciclat. Acesta contine asfaltul vechi, care este zdrobit si combinat cu materialele asfaltului nou, pentru a obtine un asfalt mai ieftin, si de o calitate decenta. Acesta este si un tip de asfalt ecologic, motiv pentru care este folosit in diverse proiecte.

Concluzie

Asfaltul fabricat intr-o statie asfalt Brasov poate fi folosit in diverse proiecte. Mai multe tipuri de asfalt pot fi fabricate, iar acestea au diverse caracteristici speciale. In functie de proiect, se poate alege asfaltul cel mai bun.

Check Also

Servicii DDD

Servicii DDD

Tot ce trebuie sa stii despre servicii ddd In mod evident, toata lumea a auzit …

Close