sâmbătă , aprilie 13 2024
Home / Infiintari Firme / Infiintare SRL

Infiintare SRL

Infiintare SRL

Cand aveti o idee de afaceri o puteti transforma in realitate. Daca nu stiti demersul necesar, puteti apela la o agentie de infiintari firme. Puteti alege dintre formele disponibile de societati. Va puteti alege din mai multe forme juridice, dupa care poate incepe procesul de infiintare SRL, Societati Comerciale, Persoana Fizica Autorizata, Intreprindere Familiala sau Firma Studenti.

Infiintare SRL – ce trebuie sa stiti

infiintare srlDaca v-ati decis asupra infiintarii unei Societati cu Raspundere Limitata sa stiti ca este una dintre formele cel mai raspandite. In procesul de infiintare SRL se au in vedere cateva aspecte importante. Se utilizeaza aceasta forma juridica in special atunci cand exista un asociat unic sau un numar redus de asociati.

Primul pas este stabilirea obiectului de activitate pe care il va avea firma. Apoi se va verifica disponibilitatea numelui ales pentru firma. Se stabileste sediul social, iar daca nu dispuneti de unul, anumite companii de infiintari firma va pun la dispozitie acest serviciu.

Urmeaza apoi incheierea actului constitutiv, depunerea de capital social la o banca aleasa si inmatricularea la Registrul Comertului.

Cine va poate ajuta?

Intreg procesul poate fi stresant si de durata. Aveti nevoie de specialisti care sa usureze acest lucru. Daca apelati la o firma de infiintare SRL veti vedea ca va vor oferi toate informatiile necesare. Va vor ghida la fiecare pas si va vor ajuta in realizarea fiecarei etape importante.

 

Check Also

Infiintari Firme Brasov

Infiintari Firme Brasov

Infiintari Firme Brasov Procedura pentru infiintari firme este una destul de complexa intrucat contine o …

Close