marți , septembrie 26 2023
Home / Infiintari Firme / Infiintari Firme Brasov

Infiintari Firme Brasov

Infiintari Firme Brasov

Infiintari Firme BrasovProcedura pentru infiintari firme este una destul de complexa intrucat contine o serie de pasi, care daca nu sunt respectati cu atentie, riscati sa prelungiti intreg procesul de infiintare al firmei. Din pricina acestui aspect, gasirea unui consultant, specializat in infiintari firme Brasov poate fi de mare folos. Acesta va va ajuta sa stiti cu exactitate care sunt actele necesare. De asemenea, veti stii si ordinea pasilor pe care trebuie sa ii urmati. Veti afla care sunt locurile in care trebuie sa mergeti pentru a putea sa va completati dosarul de infiintare. In plus, veti afla despre sumele pe care trebuie sa le achitati pentru obtinerea actelor necesare. Durata pentru eliberarea acestor acte va va fi comunicata si ea.

Etape pentru infiintari firme Brasov

Primii doi pasi pe care trebuie sa ii duceti la indeplinire pentru a demara procesul de infiintare firme este stabilirea unui nume si verificarea disponibilitatii acestuia. Avand aceste doua aspecte stabilite veti putea stabili si sediul social. Ulterior va fi nevoie sa redactati un act constitutiv care sa cuprinda informatii despre forma de organizare. Sediul social, obiectul de activitate, capitalul social, cota de participare a asociatilor si orice alta informatie referitoare la modul de desfasurare al activitatii in firma si despre oameni care se vor ocupa de aceasta.

Capitalul necesar pentru o firma este de minim 200 de lei. Acesta trebuie depus la banca. Poate fi depus la orice banca dar este recomandat sa depuneti la banca la care doriti sa aveti un viitor cont bancar.
Exista si o serie de declaratii pe propria raspundere pe care trebuie sa le completati. Din acestea trebuie sa reieasa ca asociati si administratori indeplinesc toate conditiile legale pentru a putea fi la conducerea firmei.

Cand se finalizeaza procesul?

Procesul de infiintari firme Brasov este finalizat in momentul in care veti depune dosarul cu toate actele stranse la Registrul Comertului. Dupa ce dosarul va fi verificat, veti plati o taxa de inregistrare a firmei si a tarifului cerut pentru publicarea in Monitorul Oficial.
Toti acesti pasi contribuie la desfasurarea in conditii optime a activitatii in cadrul firmei.

 

Check Also

infiintare srl

Infiintare SRL

Infiintare SRL Cand aveti o idee de afaceri o puteti transforma in realitate. Daca nu …

Close